Bedrijfs- en promotiekleding

Kleding is een belangrijke mogelijkheid om je identiteit te onderstrepen. Niet alleen voor personen, maar ook voor bedrijven. Het maakt u uniek. Personeel in dezelfde representatieve kleding met het bedrijfslogo zorgt voor een mooi visitekaartje. Het is de manier om uw onderneming te versterken.


Wilt u graag dat uw personeel in dezelfde kleding loopt met het logo van uw bedrijf erop? Heeft u bedrijf een presentatie op een beurs, zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeest, business dag of wilt u kleding met uw bedrijfslogo cadeau geven aan klanten? Geef uw bedrijf meer uitstraling met de bedrukte kleding van De Kledingbedrukker! Wij hebben bedrijfskleding van het met Clique, promowear met een grote collectie voor dames, heren en kinderen en van een zeer goede kwaliteit.  

Mail uw gegevens naar info@dekledingbedrukker.nl en wij nemen binnen 24 uur contact met u op voor een offerte op maat. Wij komen (indien gewenst) ook graag langs met onze catalogus om uw wensen door te nemen. Anders mailen wij u de keuzemogelijkheden toe. Tevens sturen wij altijd een voorbeeld van de kleding per mail toe ter goedkeuring, zodat alles duidelijk is en u weet wat u krijgt. Wij staan voor kwaliteit, snelheid en service. Kleding bedrukken doet u bij Dé Kledingbedrukker!